Download lagu Anisa Rahma - Gemantunge Roso.Mp3


Listen: 434.3K

Date: 17 Jan 2017

Duration: 06:37

Likes: 2.1K

Deskripsi:

Title: Anisa Rahma - Gemantunge Roso
Contributing Artist: Perdana Record
Album: Anisa Rahma - Gemantunge Roso Single
Date: 17 Jan 2017
Duration: 06:37
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Anisa Rahma - Gemantunge Roso

Description:

Anisa Rahma - Gemantunge Roso, mung kari angenan, welas hang isun sambang
saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan, bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati

mung kari angenan, welas hang isun sambang
saiki wis ilang, dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan, bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan tibane malah kelaran

sun getun temenan bengen riko sun buang
biso tah sun eman balekno ring pangkuan
magih wis duwen wong liyan, jujur sing lilo nyawang
saiki welas sung temenan sun antenti masiyo sampek kapan

gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati
gemantung roso welas iki sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki, mugo bain dadi jodo pati

Search Keyword: Download lagu Anisa Rahma - Gemantunge Roso Mp3 Gratis, download mp3 Anisa Rahma - Gemantunge Roso, download musik Anisa Rahma - Gemantunge Roso, download Video Anisa Rahma - Gemantunge Roso, Anisa Rahma - Gemantunge Roso mp4
Download Lagu