Download lagu Nella Kharisma - Balungan Kere.Mp3


Listen: 407.2K

Date: 07 Sep 2019

Duration: 05:06

Likes: 10.5K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Balungan Kere
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma - Balungan Kere Single
Date: 07 Sep 2019
Duration: 05:06
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Balungan Kere

Description:

Nella Kharisma - Balungan Kere, Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere
Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah
Senajan balungan kere
Ora gelo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Balungan Kere Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Balungan Kere, download musik Nella Kharisma - Balungan Kere, download Video Nella Kharisma - Balungan Kere, Nella Kharisma - Balungan Kere mp4
Download Lagu