Download lagu Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo.Mp3


Listen: 3M

Date: 07 Mar 2018

Duration: 05:48

Likes: 8.9K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo
Contributing Artist: Samudra Record
Album: Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo Single
Date: 07 Mar 2018
Duration: 05:48
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo

Description:

Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo, Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Reff : Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo, download musik Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo, download Video Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo, Nella Kharisma Ft. Mahesa - Salah Tompo mp4
Download Lagu