Download lagu Nella Kharisma - Jiwo Rogo.Mp3


Listen: 263.3K

Date: 04 Sep 2017

Duration: 04:12

Likes: 1.3K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Jiwo Rogo
Contributing Artist: Sakura Record
Album: Nella Kharisma - Jiwo Rogo Single
Date: 04 Sep 2017
Duration: 04:12
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Jiwo Rogo

Description:

Nella Kharisma - Jiwo Rogo, sak umpomo aku kembang
sliramu kang dadi gagang
tak jaluk ono ning atimu
tresnomu ojo mabur ilang

tak suworo ning dodoku
lewat gending roso kangenku
mugo kroso ono njero atimu
ning kono tak batin sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku
ra ono liyane kejobo sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku
mugo biso langgeng tresnoku


sak umpomo aku kembang
sliramu kang dadi gagang
tak jaluk ono ning atimu
tresnomu ojo mabur ilang

tak suworo ning dodoku
lewat gending roso kangenku
mugo kroso ono njero atimu
ning kono tak batin sliramu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku, ra ono liyane kejobo sliramu
jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku, mugo biso langgeng tresnomu

jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
tak ugemi njero ning uripku, ra ono liyane kejobo sliramu
jiwo rogoku iki tak lilakne kanggo tresnamu
selawase njero ning atiku, mugo biso langgeng tresnomu

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Jiwo Rogo Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Jiwo Rogo, download musik Nella Kharisma - Jiwo Rogo, download Video Nella Kharisma - Jiwo Rogo, Nella Kharisma - Jiwo Rogo mp4
Download Lagu