Download lagu Nella Kharisma - Kepalang Restu.Mp3


Listen: 23.2K

Date: 24 Apr 2019

Duration: 04:13

Likes: 738

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Kepalang Restu
Contributing Artist: Pelita Utama
Album: Nella Kharisma - Kepalang Restu Single
Date: 24 Apr 2019
Duration: 04:13
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Kepalang Restu

Description:

Nella Kharisma - Kepalang Restu, mung liwat angina rak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Kepalang Restu Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Kepalang Restu, download musik Nella Kharisma - Kepalang Restu, download Video Nella Kharisma - Kepalang Restu, Nella Kharisma - Kepalang Restu mp4
Download Lagu