Download lagu Nella Kharisma - Lalekno Baen.Mp3


Listen: 338.7K

Date: 07 Mar 2017

Duration: 04:49

Likes: 2K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Lalekno Baen
Contributing Artist: DSA RECORD
Album: Nella Kharisma - Lalekno Baen Single
Date: 07 Mar 2017
Duration: 04:49
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Lalekno Baen

Description:

Nella Kharisma - Lalekno Baen, Sing nyongko pungkasane rusak ati nisun
Wes ping piro baen riko ngejur batin iki
Wes cukup riko gawe ajur urip isun
ADVERTISING

Sak wise riko ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Sing nyongko pungkasane rusak ati nisun
Wes ping piro baen riko ngejur batin iki
Wes cukup riko gawe ajur urip isun
Sak wise riko ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Lalekno Baen Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Lalekno Baen, download musik Nella Kharisma - Lalekno Baen, download Video Nella Kharisma - Lalekno Baen, Nella Kharisma - Lalekno Baen mp4
Download Lagu