Download lagu Nella Kharisma - Mbagi Ati.Mp3


Listen: 198.8K

Date: 07 Sep 2017

Duration: 05:38

Likes: 1.2K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Mbagi Ati
Contributing Artist: Samudra Record
Album: Nella Kharisma - Mbagi Ati Single
Date: 07 Sep 2017
Duration: 05:38
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Mbagi Ati

Description:

Nella Kharisma - Mbagi Ati, kurang paran isun iki
magih demenan riko sun belani pati
kurang paran isun iki
magih demenan riko sun ragati

isun yo wis kebacut ngabeti
njalok paran bain sun turuti
kanggo njogo ikhlase ati
kanggo njogo welas hang suci hooo

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

isun yo wis kebacut ngabeti
njalok paran bain sun turuti
kanggo njogo ikhlase ati
kanggo njogo welas hang suci hooo


bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati

bengi iki isun seru kesikso
arep turu isun sing biso
bengi iki isun seru kesikso
ngerasakno riko mbagi ati ambi wong liyo

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Mbagi Ati Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Mbagi Ati, download musik Nella Kharisma - Mbagi Ati, download Video Nella Kharisma - Mbagi Ati, Nella Kharisma - Mbagi Ati mp4
Download Lagu