Download lagu Nella Kharisma - Mulut Sales.Mp3


Listen: 98.9K

Date: 08 Nov 2018

Duration: 03:34

Likes: 1.1K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Mulut Sales
Contributing Artist: Aneka Safari Records
Album: Nella Kharisma - Mulut Sales Single
Date: 08 Nov 2018
Duration: 03:34
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Mulut Sales

Description:

Nella Kharisma - Mulut Sales, dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

uwes dadi korban aku dinggo bancaan
pancene kowe tegel tenan
ra nganggo ati, ra due perasaan
mbok gawe uripku iki soyo berantakan

semua omonganmu kuwi gombal mugiyo
kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
getun tak roso, ra iso tak terimo
aku tok apusi, atiku loro

dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

bodohku iki gampang tok apusi
mbendino kowe janji wes mesti mok ingkari
due hobi kok ngapusi, senengane ngumbar janji
ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani

tak yakinke atiku koe tulus ro aku
nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo
tega nggandeng wong liyo ning ngarepe moto
jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro

dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

dasare mulut sales, omongane luwes
kau buat aku tertipu dengan omongan manismu
aduh sayang, seribu sayang
manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Mulut Sales Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Mulut Sales, download musik Nella Kharisma - Mulut Sales, download Video Nella Kharisma - Mulut Sales, Nella Kharisma - Mulut Sales mp4
Download Lagu