Download lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni.Mp3


Listen: 283.5K

Date: 22 Dec 2018

Duration: 06:54

Likes: 3.2K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Ra Nduweni
Contributing Artist: Aneka Safari Records
Album: Nella Kharisma - Ra Nduweni Single
Date: 22 Dec 2018
Duration: 06:54
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Ra Nduweni

Description:

Nella Kharisma - Ra Nduweni, Cobo rungokno sworo atiku
Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu
Eling semono isih bebarengan
Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu

Nangis ning atiku eling nelongso rasane
Naliko kudu melepas lungomu
Nrimo kudu pisah naliko isih sayang
Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Tansah tak eling ning njero ati
Manggon soyo jeru sliramu

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Nadyan ngelalekne jenengmu
Nanging soyo kepatri tresnamu

Aku iseh ora iso nglalekake sliramu
Nadyan ora biso nduweni rogomu lan tresnomu
Nelongsone ati garise kudu nerimo perpisahan lan lungamu
Opo tresno ra kudu nduweni lan nyanding sliramu

Cobo rungokno sworo atiku
Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu
Eling semono isih bebarengan
Nanging saiki wes ganti crito kabeh tresnamu

Nangis ning atiku eling nelongso rasane
Naliko kudu melepas lungomu
Nrimo kudu pisah naliko isih sayang
Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesandingan

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Tansah tak eling ning njero ati
Manggon soyo jeru sliramu

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Nadyan ngelalekne jenengmu
Nanging soyo kepatri tresnamu

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Tansah tak eling ning njero ati
Manggon soyo jeru sliramu

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Nadyan ngelalekne jenengmu
Nanging soyo kepatri tresnamu

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Ra Nduweni Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Ra Nduweni, download musik Nella Kharisma - Ra Nduweni, download Video Nella Kharisma - Ra Nduweni, Nella Kharisma - Ra Nduweni mp4
Download Lagu