Download lagu Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe.Mp3


Listen: 18.5K

Date: 25 Aug 2018

Duration: 05:30

Likes: 108

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe
Contributing Artist: Zidan Hansyah
Album: Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe Single
Date: 25 Aug 2018
Duration: 05:30
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe

Description:

Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe, awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe
dikancani mrono mrene
aku emoh yen ditinggal lungo
pengen bareng saklawase

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe, dikancani mrono mrene
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku ndungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe, dikancani mrono mrene
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku ndungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe, download musik Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe, download Video Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe, Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe mp4
Download Lagu