Download lagu Nella Kharisma - Rembulan.Mp3


Listen: 319.3K

Date: 24 May 2019

Duration: 04:33

Likes: 7.5K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Rembulan
Contributing Artist: Milady Record
Album: Nella Kharisma - Rembulan Single
Date: 24 May 2019
Duration: 04:33
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Rembulan

Description:

Nella Kharisma - Rembulan, rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambar ing bathin tan biso nglalekke
yekti kangmas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

tatapan netramu nembus ning atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
amung kangmas

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

howoning njero batin
pengen tansah sesanding
yu mung karo kangmas
atiku mung kanggo kangmas

nadyan akeh pepalang
ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Rembulan Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Rembulan, download musik Nella Kharisma - Rembulan, download Video Nella Kharisma - Rembulan, Nella Kharisma - Rembulan mp4
Download Lagu