Download lagu Nella Kharisma - Suket Teki.Mp3


Listen: 33.2M

Date: 27 Apr 2017

Duration: 04:35

Likes: 45.8K

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Suket Teki
Contributing Artist: DD STAR Record
Album: Nella Kharisma - Suket Teki Single
Date: 27 Apr 2017
Duration: 04:35
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Suket Teki

Description:

Nella Kharisma - Suket Teki, aku tak sing ngalah
trimo mundur timbang loro ati
tak oyako wong kowe wis lali
ora bakal bali

paribasan awak
urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu
ra iso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari
jebul thukule malah suket teki


paribasan awak urip kari balong lilo tak lakoni
jebule janjimu, jebule sumpahmu ra iso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari
jebul thukule malah suket teki

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe

tak tandur pari jebul thukule malah suket teki
tak tandur pari jebul thukule malah suket teki

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Suket Teki Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Suket Teki, download musik Nella Kharisma - Suket Teki, download Video Nella Kharisma - Suket Teki, Nella Kharisma - Suket Teki mp4
Download Lagu