Download lagu Nella Kharisma - Tombo Loro.Mp3


Listen: 41.5K

Date: 06 Jun 2017

Duration: 04:43

Likes: 179

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma - Tombo Loro
Contributing Artist: Dian Febry
Album: Nella Kharisma - Tombo Loro Single
Date: 06 Jun 2017
Duration: 04:43
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma - Tombo Loro

Description:

Nella Kharisma - Tombo Loro, Sing ono maning hang sun roso yo mung loro
Perih ring ati sing kuat sun bebyani
Sing ono tah paran biso ngyilangeno
Nong endi sun goleti tombo loro ne ati.
Sopo hang weruh paran tombo ati loro
Wis isun cobo tapi tetep sing biso
Paran tambane ati iki dadi lego
Wis sun tahan tapi isun tetep konang
Mili banyu moto iki temetes ing rino lan wengi
Inget riko hang sun iro sing byak kalih maruh ati
Padahal welas iki putih tulus lan suci
apuwo riko sing ngeregyani
sing ono maning hang sun roso yo mung loro
perih ring ati sing kuat sun mbebani
sing ono tah paran biso ngilangeno
nong endi sun goleti tombo lorone ati

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma - Tombo Loro Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma - Tombo Loro, download musik Nella Kharisma - Tombo Loro, download Video Nella Kharisma - Tombo Loro, Nella Kharisma - Tombo Loro mp4
Download Lagu