Download lagu Via Vallen - Kalung Emas.Mp3


Listen: 221.4K

Date: 24 Jan 2019

Duration: 04:56

Likes: 10.4K

Deskripsi:

Title: Via Vallen - Kalung Emas
Contributing Artist: Via Vallen
Album: Via Vallen - Kalung Emas Single
Date: 24 Jan 2019
Duration: 04:56
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Via Vallen - Kalung Emas

Description:

Via Vallen - Kalung Emas, Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Kalung Emas Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Kalung Emas, download musik Via Vallen - Kalung Emas, download Video Via Vallen - Kalung Emas, Via Vallen - Kalung Emas mp4
Download Lagu