Download lagu Via Vallen - Tibo Mburi.Mp3


Listen: 1.9M

Date: 24 Nov 2018

Duration: 05:17

Likes: 15.6K

Deskripsi:

Title: Via Vallen - Tibo Mburi
Contributing Artist: PT. MUSIK PERDANA KREATIVA
Album: Via Vallen - Tibo Mburi Single
Date: 24 Nov 2018
Duration: 05:17
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Via Vallen - Tibo Mburi

Description:

Via Vallen - Tibo Mburi, Aku dewekan ning dalan prapatan
Sakwise kowe ngajak bubaran
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo dewe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Mlaku nem wulan aku iseh dewekan
Krungu kabar kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia, aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Kowe ngerti aku ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nanging Gusti duwe dalan liyo
Aku kudu lilo, aku kudu nerimo lan legowo)

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
Elingo, mugo kowe ora dadi gelo
Mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(kowe kudu nerimo lan legowo)

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Tibo Mburi Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Tibo Mburi, download musik Via Vallen - Tibo Mburi, download Video Via Vallen - Tibo Mburi, Via Vallen - Tibo Mburi mp4
Download Lagu